Maj 2020

Kasserne forbliver lukkede – også efter coronakrisen

Coronakrisen har afstedkommet nogle af de største ændringer i forbrugeradfærd, som nogensinde er set. På ganske få måneder er dybt indgroede vaner blevet ændret fra den den ene dag til den anden.

En af de væsenetligste ændringer vi har oplevet er, at brugen af kontanter er styrtdykket. Tendensen var der allerede før coronavirus holdt sit indtog, men siden starten af marts måned har udviklingen været meget overvældende. En væsentlig medvirkende faktor har uden tvivl været, at butikker m.v. har frabedt sig kontanter og bedt kunderne om at bruge kort- og mobilbetaling. Det har kunderne i den grad taget til sig, og vi er af den helt klare overbevisning, at det er kommet for at blive.

Som konsekvens heraf har vi valgt at afvikle de sidste 3 fysiske kassefunktioner, som vi indtil nu har haft. Det drejer sig om kasserne i Bogense, Otterup og Kerteminde. Kasserne har været lukket siden starten af marts måned, og de vil ikke genåbne.

Hvordan håndterer man som kunde kontanter, hvis man har brug for det:

En væsentlig fordel ved at bruge vores automater er, at de er åbne hele døgnet, alle ugens dage og hele året rundt.

Vi er opmærksomme på, at der fortsat er enkelte, der har det bedst med at bruge kontanter men stadig har det lidt svært med at bruge automaten. Dem hjælper vi selvfølgelig med at blive “dus” med automaten i det omfang man ønsker det.