Forsikring

Bilforsikring

En bilforsikring dækker skaderne på din bil. Men når du er involveret i et færdselsuheld med din bil, er der mange andre faktorer, der også spiller ind. Vi tilbyder tre forskellige typer bilforsikringer: Ansvar, Delkasko og Kasko. 

Ansvar
Det er et lovkrav, at du skal have en ansvarsforsikring på din bil. Den dækker, hvis du kommer til at skade andre personer eller deres køretøjer med din bil. Dækningen gælder også for de øvrige passagerer i din bil.

Delkasko
Udover Ansvar dækker en Delkasko mange af de skader, der sker på bilen, når du ikke kører i den. Det kan fx være tyveri, glasskader, brand eller hærværk. Delkasko har mange af de samme fordele som fuld kasko, men er selvfølgelig billigere. Vi anbefaler, at Delkasko generelt anvendes til ældre biler.

Kasko
Dækker skader på din bil, som fx  skyldes færdselsuheld, hærværk, eksplosion, lynnedslag, brand og tyveri. Hvis du har lån i bilen, er det ofte et krav fra långiveren, at din bil er kaskoforsikret.
Kaskoforsikring dækker stort set alt, der kan ske med din bil, uanset om skaderne opstår ved et færdselsuheld, tyveri, brand eller hærværk. Hvis du har lån i bilen, er det ofte et krav fra långiveren, at din bil er kaskoforsikret. Med en Kaskoforsikring har du alle dækninger samlet i én.

Vil du vide mere?
På Privatsikrings hjemmeside kan du læse mere om de forskellige bilforsikringstyper, betingelser osv.