Forsikring

Indboforsikring

Få en husforsikring, der passer præcis til jeres hus eller fritidshus
Når du vælger en indboforsikring hos Privatsikring, får du faktisk hele fire forsikringer med. Ud over indboforsikringen får du en ansvarsforsikring, en retshjælpsforsikring og en verdensrejseforsikring for hele familien. Tilsammen danner de en tryg ramme om din og din families hverdag og sikrer, at eventuelle skader ikke går ud over jeres økonomi.

Sådan er du dækket:

Indbo
Indboforsikringen dækker skader, der sker på dit og familiens indbo ved bl.a. brand, hærværk, tyveri og vandskade.

Ansvar
Ansvarsforsikringen dækker den erstatning, du skal betale, hvis du kommer til at skade andre personer eller deres ejendele. Vi dækker med op til 10 millioner kroner pr. skadebegivenhed, hvis du eller en anden i husstanden kommer til at gøre skade på andre. Skader I andres ejendele, dækker vi med op 2 millioner kroner Forsikringen dækker også skader på lånte og lejede ting.

Rejse
Du og andre i husstanden er dækket på private ferie- og studierejser i Danmark og hele verden i op til 60 dage pr. rejse. Vi dækker blandt andet behandling og hjemtransport, hvis I bliver syg eller kommer til skade på rejsen. Bliver mere end halvdelen af ferien ødelagt på grund af akut sygdom eller tilskadekomst, dækker vi en erstatningsrejse.

Retshjælp
Retshjælpsforsikringen dækker udgifter til visse private retssager, fx om lejeforhold, salg af bolig og erstatningssager.

Ekstra dækning (identitetstyveri og krisehjælp)
Vi dækker blandt andet, hvis du eller en anden i husstanden bliver udsat for identitetstyveri. Har I behov for psykologisk krisehjælp efter et hjemmerøveri eller en brand, der kræver genhusning, dækker vi op til 10 konsultationer.

Vil du vide mere?
Der er forskellige tilvalg af forsikringer, du kan vælge at tegne sammen med din indboforsikring. Det kan fx være RejsePlus, Elektronik, Hundeansvar og Elskade. Læs mere om alle tilvalg på Privatsikrings hjemmeside, hvor du også kan læse forsikringsbetingelserne.