Digitale løsninger

Apple Pay

Nem og sikker betaling
Apple Pay er nemt og ukompliceret, og virker med de enheder, du allerede bruger. Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere, mere sikkert  eller mere diskret at betale i butikker, i apps og på nettet.

Du kan betale med Apple Pay i alle dagligvarebutikker og forretninger, der understøtter kontaktløse betalingskort. Samtidig er det med Apple Pay nemt og sikkert for dig at handle i både ind- og udland og i de apps og webshops, der bruger Apple Pay som betalingsløsning.

Sådan kommer du i gang
Ønsker du at bruge Apple Pay skal du have et Visa Dankort, et Mastercard Debit eller et Mastercard Kredit. Samtidig skal du have enten et Apple Watch eller en iPhone 6 eller nyere. Vær opmærksom på, at din iPhone skal have den seneste iOS-opdatering.

For at komme i gang med din nye digitale pung, skal dine kort tilføjes i Apple Wallet appen. Det gør du via Nordfyns Banks mobilbank.

Vil du vide mere?
Her kan du læse mere om Apple Pay, samt hvordan du kommer i gang med Apple Pay på dit Apple Watch, din iPad eller din MacBook.

Apple_Pay_Payment_Mark