Boligbank

Vi hjælper dig med overblikket, når din bolig skal finansieres

Præcis som det er vigtigt at pleje sin opsparing, er det også vigtigt, at din gæld overvåges, så du dels kan drage fordel af de langsigtede renteændringer, der finder sted, og dels at du tilrettelægger din gældsafvikling i forhold til de ønsker, krav og forventninger, du i øvrigt har til din privatøkonomi.

Tidligere optog man et 30-årigt kreditforeningslån og lod det køre i 30 år. Sådan er verden ikke længere. Nu findes der et hav af muligheder og kombinationer, der gør det muligt at tilrettelægge sin boligøkonomi og dermed sin privatøkonomi langt mere hensigtsmæssigt.

Ingen facitliste
Der er ikke nogen egentlig facitliste, man lige kan slå op i og se, hvilken finansieringsmodel, der er den rigtige. Det er her, du skal trække på vores ekspertice og de værktøjer, vi har til rådighed.

Du skal selv spare op, hvis du vil købe hus
Der findes en regle i dansk lovgivning der siger, at man skal stille med en passende udbetaling, når man vil købe ejer- eller fritidsbolig. Kravet er 5 % af købesummen.

Der er ingen regler om, hvor udbetalingen på 5 % skal komme fra. Der kan således være tale om opsparing, et træk på en ikke udnyttet kredit eller om lån fra forældre. Udbetalingen på 5 % må dog ikke stamme fra et nyt lån, der laves i forbindelse med boligkøbet.

Vil du vide mere om 5 %-reglen og om dine muligheder for at spare op, så kontakt din rådgiver i Nordfyns Bank. Vi hjælper dig med overblikket.

Book et møde med os
Uanset om du er på vej ind på boligmarkedet for første gang, om du overvejer noget større, noget mindre eller blot vil have et overblik over din boligfinansiering, så aftal et møde med din rådgiver i Nordfyns Bank. Det er helt gratis for dig, og vi motiveres af at gi’ dig den bedste rådgivning.

Vi har Danmarks bedste kreditforening i ryggen
Vores samarbejde med Totalkredit sikrer dig de rigtige kreditforeningslån til den rigtige pris. Læs mere om Totalkredit her, hvor du også foretage låneberegninger, miljøberegninger m.v.

Kontakt din lokale rådgiver her, og du er godt i gang med at få et godt overblik over økonomien.