Forsikring

Ulykkesforsikring

Pas godt på dig selv og din familie
Dit liv kan ændre sig på et øjeblik, hvis uheldet er ude. Derfor er en ulykkesforsikring den vigtigste forsikring for dig og din familie. Vi kan hjælpe dig med at sikre din fremtid og din økonomi med en ulykkesforsikring.

Vores ulykkesforsikring udbetaler erstatning fra 5% eller 10% varigt mén. Pengene kan bruges til alt: Hjælpeindretninger i din bolig, medicin, privathospital eller rekreation – det bestemmer du selv.

Hvorfor er en ulykke bedre dækket hos Privatsikring?
Hos Privatsikring er en ulykke simpelthen ”en pludselig hændelse, der forårsager personskade”. Det betyder, at flere skader nu er omfattet af ulykkesforsikringen, lige fra løfteskader til besvimelsesskader, bare de sker pludseligt.

Heltid eller deltid
Det kan være svært at skelne mellem arbejdstid og fritid. Udfører du arbejde – lønnet eller ulønnet – for andre (vennetjenester), er det arbejdstid. Det gælder f.eks., hvis du hjælper naboen med at skubbe hans bil i gang eller bygge hans carport. Og ved ulykke i arbejdstiden er du ikke dækket af en fritidsulykkesforsikring. Derfor anbefaler vi altid en heltidsulykkesforsikring – så er du dækket hele døgnet.

Du vælger selv din dækning
Ud over invaliditetsdækningen kan du vælge en række dækninger for at tilpasse forsikringen efter dit eget behov. På den måde betaler du for det, du har brug for – og kun det.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om ulykkesforsikring, herunder hvordan dine børn er dækket, tandskade, sportsskade o.lign.