UngBank

Studieforsikringer

Som studerende er der masser af ting at tage stilling til. Måske skal du etablere dig et nyt sted, måske skal du endda flytte by og tage hul på et helt nyt kapitel i din tilværelse. Så er forsikringer sandsynligvis langt nede på prioriteringslisten. Men det giver god mening at blive godt forsikret, så du får et sikkert fundament i hverdagen.

For at imødekomme netop studerendes behov har vores samarbejdspartner Privatsikring sammensat en pakke med forsikringer, du selv kan kombinere, så de passer til dit liv.

En god kombination, der kommer hele vejen rundt om de mest almindelige forsikringsbehov på én gang kunne være: Indboforsikring og ulykkesforsikring. Så er både dine ting og risikoen for ulykke omfattet.

Privatsikring tilbyder nedenstående studieforsikringer:

Indboforsikring

En indboforsikring dækker, hvis dine ting går i styker, eller hvis der sker indbrud i din lejlighed. Indboforsikringen indeholder også ansvarsforsikring, som dækker dig, hvis du kommer til at lave skade på andre personer eller deres ting.

Indbo
Vi dækker, hvis dine ting bliver stjålet eller ødelagt ved fx brand og hærværk eller under en vandskade efter skybrud.

Ansvar
Hvis du ved et uheld skader andre eller deres ting, hjælper ansvarsdækningen dig, fx hvis du kommer til at vælte en cyklist, som brækker armen eller får ødelagt sine briller.

Retshjælp
Vi dækker en del af dine udgifter i visse private retssager, fx i erstatningssager, eller hvis du får problemer med din udlejer.

Elskade
Får du skader på hårde hvidevarer og andre elektriske apparater, fx tv og computer efter kortslutning, overspænding eller lynnedslag, er du også dækket. Forsikringen dækker dog ikke skader på mobiltelefoner og tablets der skyldes, at de er blevet udsat for vand eller fugt.

Til din indboforsikring kan du tilvælge:

  • Glas og sanitet
  • Cykel
  • Elektronik

Ulykkesforsikring

Du er dækket hele døgnet, hvis der skulle ske dig noget på studiet og i din fritid.

Tandskade
Falder du fx på cyklen og slår en tand ud, hjælper vi dig med regningen ved tandlægen.

Død
Vi udbetaler det beløb, du har valgt skal at dine efterladte skal have, hvis du dør som følge af en ulykke, der er dækket af forsikringen (dødssum).

Tilvalg:

Tilvalg til indboforsikring

Elektronik
Til din indboforsikring kan du tilvælge elektronikdækning, der dækker hvis du fx kommer til at vælte din cola ned i tastaturet og din computer bliver ødelagt, eller hvis du taber din telefon.

Cykel
Hvis din cykel bliver stjålet, dækker forsikringen, hvis der er tale om indbrudstyveri eller, hvis den har været låst med en godkendt lås.

Har du en særligt dyr cykel, kan du forsikre den ved at tilvælge udvidet cykel. Så er du dækket, hvis din cykel bliver ødelagt i forbindelse med fx et cykelstyrt.

Glas og sanitet
Glas og sanitet vil dække, hvis du fx. taber tekoppen på den keramiske kogeplade, som smadrer. Den dækker også skader på håndvasken og toilettet.

Bemærk: Dette tilvalg er mest relevant for dig, der bor i lejebolig og ikke har glas- og sanitetsdækning som en del af din lejekontrakt.

Tilvalg til ulykkesforsikring

Strakserstatning
Brækker du fx armen, giver vi dig 1 % af det beløb, du vælger at være forsikret for (invaliditetssum). Pengene kan du bruge til at gøre livet mere bevemt, måske har du brug for taxa eller mere takeout.

Medforsikret
Du kan vælge at medforsikre én person, der også er studerende. På den måde kan fx din kæreste eller bofælle også få en ulykkesforsikring til studievenlig pris.

Med Privatsikrings studieforsikring skal du ikke gå og bekymre dig. Sker der noget med dig selv eller dine ting, får du hjælp og erstatning. Du er også dækket, hvis du kommer til at skade andre.

På Privatsikrings hjemmeside finder du forskellige dokumenter, der vedrører studieforsikringerne. Her kan du læse detaljerne om de forskellige dækninger, tilvalg i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformations­dokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre studieforsikringer.

Læs mere
På Privatsikrings hjemmeside kan du læse meget mere om studieforsikringerne. Herunder forsikringsbetingelser og produktinformation.
Du kan også finde information om rejseforsikring og bilforsikring.