Lån og Kredit

Lån og kredit

Lån til det, du drømmer om eller har behov for
I Nordfyns Bank hjælper vi dig på vej, når dine drømme eller behov skal realiseres. Du kan låne til lige fra en computer til nyt hus.  Der er forskellige løsninger der hver for sig eller i en kombination vil være den bedste løsning for dig. Det er helt individuelt.

Pas på de hurtige lån
Mobiltelefonen giver i dag nem og hurtig adgang til lån, hvis man lige er faldet over et par lækre sko, drømmecyklen eller noget helt tredje. Men de hurtige kviklån kan blive meget dyre for dig på den lange bane. Derfor råder vi dig altid til at snakke med din rådgiver, så du kan få en billigere løsning.

Vi blander os ikke i, hvad du vil låne penge til. Vi er dog blot optaget af, at din økonomi hænger sammen, så du kan betale de månedlige afdrag, uden at livet bliver for surt.

Har du brug for at springe ydelsen på dit lån over et par måneder?
På langt de fleste af vores lån, kan kunderne selv klare det hele, hvis der er behov for at springe et par låneydelser over. Det foregår i din netbank, hvor du gør følgende:

  • log ind på din Netbank (ikke Mobilbank)
  • klik på “Forbrug og budget” i menuen til venstre
  • klik på “Frimåned”

Herefter følger du blot anvisningen. Er dit lån ikke på oversigten, kan det være fordi den type lån ikke er tilkoblet eller fordi lånet er optaget før “Frimåned” blev indført. Kontakt i givet fald din rådgiver, som hjælper dig videre.