Pension og forsikring – Erhverv

Firmapension

Den rette pensions- og forsikringsordning er afgørende for at have et sikkerhedsnet under arbejdslivet. Det giver dig, dine medarbejdere og jeres familier tryghed i hverdagen.

I samarbejde med Letpension og PFA tilbyder vi vores erhvervskunder opsparing, forsikringer og sundhedskoncept i én samlet løsning – på samme måde som mange lønmodtagere har via deres arbejdsgiver.

Letsikring til selvstændige – til den selvstændige og virksomheder med op til 3 ansatte.

Letsikring til selvstændige er en fleksibel løsning med mulighed for at tilpasse forsikringer og pensionsopsparing ud fra dine ønsker, behov og økonomi.

Har du 1 til 2 ansatte, eller en medarbejdende ægtefælle kan de også tilknyttes ordningen. Der må være op til tre personer i ordningen, inkl. dig selv. Læs mere om Letpension til selvstændige HER.

Firmapension – til virksomheder med mere end 3 ansatte.

Er I mere end 3 der skal have en pensionsordning, har Nordfyns Bank i samarbejde med PFA en rigtig stærk løsning til jer. Ordningen hedder PFA FinansPlus, hvor din virksomhed får en rigtig firmapensionsordning hos PFA Pension.

Ønsker du at høre mere om dine, og din virksomheds muligheder for at etablere en pensionsordning, så kontakt din erhvervsrådgiver i Nordfyns Bank.


Fordele for din virksomhed

  • Det gør din virksomhed mere attraktiv som arbejdsplads
  • Ordningen sikrer din virksomhed økonomisk, hvis en medarbejder får et længere sygdomsforløb
  • Sundhedsforsikringen giver dine medarbejdere hurtig adgang til behandling, så de hurtigere kan vende raske tilbage til arbejdet
  • I får vejledning og sparring vedrørende medarbejdere, der viser tegn på stress, rygproblemer eller andet, som ellers kan medføre fravær
  • Din virksomhed får mindre administration, når I kun skal håndtere én ordning.
Med Letsikring til selvstændige og Firmapension hos PFA Pension får du/I.

  • Tryghed i hverdagen ved at have en god forsikringspakke, der sikrer jer og jeres familier økonomisk, hvis I bliver syg eller dør.
  • En pensionsopsparing der sikrer jer udbetaling, når I går på pension, og så længe I lever.
  • Adgang til et stærkt sundhedskoncept, hvor I blandt andet kan få professionel hjælp, i tilfælde af risiko for længere sygemelding.
  • En investeringsløsning til din pensionsopsparing, som sikrer investeringspleje i høj kvalitet og automatisk tilpasning af risiko, jo tættere I kommer på pensionsalderen.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt vores specialister, som altid er klar til at hjælpe dig videre