Forsikring

Rejseforsikring

Verdensrejseforsikring
Som en fast del af din indboforsikring ved Privatsikring får du automatisk en rejseforsikring med. Vi kalder det en Verdensrejsedækning

Hvorfor Verdensrejsedækning?
Du bør altid være dækket af en rejseforsikring, når du skal på ferie. Og det gælder uanset, om du skal på skiferie i Alperne, solferie i Thailand eller en shoppingtur i Flensborg eller London.

Du er dækket i op til 60 dage i hele verden
Har du en indboforsikring i Privatsikring, så har du automatisk også en Verdensrejsedækning. Dækningen omfatter alle familiens private ferierejser af op til 60 dages varighed i hele verden inkl. Danmark – uanset om I rejser samlet eller hver for sig. Med en indboforsikring i Privatsikring er det slut med at tegne dyre rejseforsikringer, hver gang du skal ud at rejse – for du er automatisk forsikret for f.eks. sygebehandling og hjemtransport.

Verdensrejsedækningen omfatter bl.a. udgifter til syge-behandling, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse og erstatningsrejse ved akut sygdom, ulykke eller dødsfald hos en af de forsikrede. Desuden kan du få erstatningsrejse eller erstatningsdøgn ved f.eks. bagageforsinkelse, transportforsinkelse eller rejseafbrydelse.

RejsePlus giver erstatning
Hvis du har en indboforsikring i Privatsikring, kan du tilkøbe RejsePlus. Hvis du på grund af alvorlig sygdom, ulykke eller dødsfald i familien bliver nødt til at afbestille hele ferien, træder RejsePlus til og giver erstatning. Ordningen dækker ferier på op til 60 dage. Dog er det et krav, at du har valgt RejsePlus, før du køber ferierejsen.

Det kan dreje sig om mange penge, som det ville være ærgerligt at vinke farvel til oven i de øvrige, uforudsete omstændigheder.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om Verdensrejsedækningen og RejsePlus på Privatsikrings hjemmeside.