Der er mange fordele ved at være kunde i Nordfyns Bank og Totalkredit, som vi samarbejder med. Én af dem er, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, som gerne vil støtte vores kunder i at energirenovere deres hus. Derfor kan Totalkredit give dig et økonomisk tilskud på 10.000 kr., når du udskifter dit gas- eller oliefyr med en varmepumpe. Det vil Totalkredit, fordi udskiftning til varmepumpe er et af de tiltag, der har størst effekt på CO2-udslippet. Energiforbruget i bygninger udgør nemlig 40% af Danmarks samlede CO2-forbrug.

Også mulighed for at opnå tilskud fra staten
Ud over tilskuddet på 10.000 kr. fra Totalkredit kan du søge om tilskud fra staten, så det bliver endnu billigere for dig at sige farvel til dit gas- eller oliefyr. Læs mere om tilskuddet fra staten her
Så snart din rådgiver har bekræftet, at du får tilskuddet fra Totalkredit, kan du aftale udskiftning med en installatør.

Er du en af dem, der kan få 10.000 kr.?
Du kan få tilskud fra Totalkredit, hvis du:

Totalkredit giver 10.000 kr. til yderligere 5.000 Totalkredit-kunder, som opfylder forudsætningerne for at få tilskuddet. Tilskuddet er skattepligtigt.

Læs øvrige vilkår og betingelser her

Kunne du tænke dig at høre mere, så kontakt din rådgiver i Nordfyns Bank