Foreningskunde i Nordfyns Bank

Samarbejdet mellem banken og din forening

I Nordfyns Bank understøtter vi i stort omfang det lokale forenings- og kulturliv. Foreningerne har en stor værdi for de respektive lokalsamfundet, og vi ønsker at bakke op om det gode og frivillige foreningsarbejde, der foregår.

Som foreningskunde i Nordfyns Bank samarbejder du med en ansvarlig og lokal forankret bank. Vi lægger vægt på nærvær og engagement. Det personlige kendskab og vores erfaring med foreningsforhold, bruger vi til at rådgive om den bedste bankmæssige løsning til foreningen.

Et særligt fokus på hvidvaskning og terrorfinansiering, stiller store krav til alle pengeinstitutter i relation til kundekendskab. For at optimere processen og dermed spare både foreningens bestyrelse og banken for et særdeles tidskrævende arbejde, har vi valgt at stille et værktøj til rådighed for alle vores foreningskunder. Systemet hjælper blandt andet bestyrelsen med at indsamle de lovpligtige dokumenter. Du bliver som foreningskunde i Nordfyns Bank automatisk inviteret ind i systemet, som hjælper med at indsamle og sende dokumentationen til banken.

Foreningsværktøjet hjælper alle typer af foreninger med at samle og optimere arbejdet i bestyrelsen. Samtidig hjælper det bestyrelsen med at overholde de nye lovkrav fra datatilsynet og Finanstilsynet. Du kan læse om samarbejdet med Unioo HER

Sådan bliver din forening kunde i Nordfyns Bank
Er din forening ikke kunde i Nordfyns Bank i dag, men har et ønske om det, så tryk på ‘Kontakt’ til højre på denne side og kontakt den nærmeste filial af Nordfyns Bank.
Vigtigt: Vær opmærksom på, at minimum ét af bestyrelsesmedlemmerne i foreningen skal være kunde i Nordfyns Bank. Foreningen skal have eget CVR-nr. ligesom foreningen skal have Netbank-aftale i Nordfyns Bank.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om muligheden for at få en foreningskonto i Nordfyns Bank, så kontakt den nærmeste filial.