Bolig

Boligkredit

Fantastisk og fleksibelt produkt til dig, der har friværdi i mursten.
Her har du al den fleksibilitet, du kan ønske dig. Med en Boligkredit kan du veksle noget af den opsparede friværdi til det, du drømmer om. En Boligkredit er som udgangspunkt afdragsfri de første 10 år. Herefter afvikles kreditten over 20 år. Dvs. som udgangspunkt 30 års løbetid.

Fleksibilitet i lange baner
Skal vinduerne skiftes, skal drømmen om en jordomrejse realiseres, trænger carporten til en ny bil osv., så er en Boligkredit måske den rigtige løsning. Er der overskudslikviditet, så kan det sættes ind på Boligkreditten – du styrer det helt selv. Præcis som en kassekredit.

Hvor meget kan du låne?
Du kan låne op til 80% af værdien i en ejerbolig og op til 75% i et fritidshus. Belåningsgrænserne gælder for den gæld, du måtte have i ejendommen i forvejen og din nye Boligkredit set under et. Vi har lavet en beregner, som kan give dig et overordnet billede af, hvad dine muligheder er.

Hvad med renten?
En Boligkredit i Nordfyns Bank er et rigtig attraktivt produkt – også rentemæssigt. Der er 2 rentesatser alt efter hvor høj belåningsprocenten er:

Ejerbolig – belåningsprocent:

  • mindre end 60% : 4,50% i rente (ÅOP 4,576% ved 1 mio. kr./30 år)
  • større end 60% og mindre end 80% : 5,50% i rente (ÅOP 5,614% ved 1 mio. kr./30 år)

Fritidsbolig – belåningsprocent:

  • mindre end 40% : 4,50% i rente (ÅOP 4,576% ved 1 mio. kr./30 år)
  • større end 40% og mindre end 75% : 5,50% i rente (ÅOP 5,614% ved 1 mio. kr./30 år)

Hvad med omkostningerne
Det koster 5.000 kr. at få en Boligkredit uanset størrelsen på Boligkreditten. Vi forudsætter at du har et ejerpantebrev i din ejendom, som kan bruges som sikkerhedsstillelse. Er det ikke tilfældet skal du påregne omkostninger hertil.

Få begrænsninger
Der tilbydes Boligkredit til ejerboliger samt fritidshuse. Det er et krav fsv. angår ejerboliger, at ejer selv bebor ejendommen, med mindre der er tale om et forældrekøb. En Boligkredit kan ikke bruges som lønkonto m.v. og der kan ikke tilkobles kreditkort, betalingsservice m.v., men du kan overføre til og fra kontoen i både Mobilbank og Netbank.
Det kræver almindelig kreditvurdering, og der er nogle særlige forhold omkring afdragsfrihed, som skal være opfyldt, men det hjælper vi med et overblik over.

Prøv at simuler lidt i vores beregnere
Det giver dig et godt indblik i hvad det koster i rentebetaling at trække på Boligkreditten m.v.

Kontakt os og hør mere om en Boligkredit i Nordfyns Bank
Vi glæder os til at høre fra dig.

Fleksibel Boligkredit - fra mursten til drømme