Finansiering

Leasing

Hvorfor leasing?
Leasing kan være et attraktivt alternativ til at købe nyt driftsmateriel, inventar o.l. Fordelen ved at lease er, at du ikke belaster virksomhedens likviditet, og med leasing kan du hele tiden holde dit produktionsapparat og maskinpark up to date.

Nordfyns Bank tilbyder leasing af erhvervsaktiver via vores eget datterselskab, Nordfyns Finans.

Erhvervsleasing er en flexibel finansieringsform, der vinder mere og mere frem, som tilgodeser den enkelte virksomheds likviditet og skattebetaling.

 • Nordfyns Finans A/S køber udstyret – men overdrager brugsretten til din virksomhed – hvorefter der betales en leasingydelse for denne brugsret.
 • Leasingydelsen kan tilpasses udstyrets forventede levetid, og kan desuden i modsætning til fx et banklån ændres fra dag til dag efter aftale.
 • Alle leasingydelser er fuldt fradragsberettiget.
 • Betalingsformen kan tilpasses dine ønsker, evt. i forhold til sæsonudsving i virksomheden, hvor vi kan tilpasse ydelsen, så den er høj i din højsæson og lavere i resten af året.

Tag fat i din erhvervsrådgiver eller kontakt Nordfyns Finans direkte, hvis du ønsker mere information om leasing.

     

    Vil du vide mere?
    Din erhvervsrådgiver er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål omkring leasing. Du er også meget velkommen til at læse mere på Nordfyns Finans’ hjemmeside.