Daglig drift

Bank Connect

Få en nem og direkte integration mellem dit økonomisystem og bankens systemer.
Bank Connect kan tilbyde dig en effektiv integration mellem dit eget økonomisystem og bankens systemer. Det er altså muligt at optimere håndteringen af udbetalinger og afstemning af indbetalinger i din virksomhed, så arbejdet i din virksomhed bliver lettet markant.

Med Bank Connect bliver dine data overført direkte til bankens systemer, uden at du skal lagre dem på din harddisk først, og ligeledes bliver data fra banken automatisk overført direkte til dit økonomisystem, så manuelle ind- og udlæsningsfunktioner kan springes over.

Kan min virksomhed få glæde af Bank Connect?
For at benytte Bank Connect, er det nødvendigt, at dit økonomisystem er forberedt til det. På Bank Connects hjemmeside kan du læse meget mere om Bank Connect, og her kan leverandøren af dit økonomisystem også kan bestille den foreløbige udviklerpakke og komme i gang med forberedelserne til Bank Connect.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller bestille Bank Connect, er du velkommen til at kontakte din rådgiver. Leverandøren af dit økonomisystem kan også hjælpe dig godt på vej til at få Bank Connect integreret.

Vejledning/Guidance:
Vejledning til Bank Connect (DK)
Guidance for Bank Connect (US)

Læs mere
Herunder kan du læse mere på Bank Connects hjemmeside.