fbpx

Bolig

Køb af bolig

Fra drøm til virkelighed
Fra du har set dit drømmehus til skødet er underskrevet og du står med nøglerne i hånden, er der mange ting der skal på plads.  At købe bolig, er en stor beslutning. Og vi ved alle, hvordan det er at stå overfor noget vi bare må eje og så ikke have råd til det.

Vi vil også rigtig gerne hjælpe dig med at beregne din boligøkonomi, uanset om du skal købe bolig for første gang, eller om der skal skiftes til en ny og anderledes bolig. Vi hjælper dig med at opfylde dine boligdrømme.

Boligkøberbevis
Ofte bliver de gode boliger solgt rigtig hurtigt. Hvis du vil have fat i en af dem, skal du handle hurtigt. Det er ærgerligt at komme for sent med et bud, hvis du først skal have regnet på tallene.
Går du i boligtanker, er det derfor altid en god idé at gå i banken, inden du begynder at lede. Vi regner økonomien igennem og giver et overslag over, hvad du har råd til at købe. Hvis der er fornuft i tingene, udsteder vi et Boligkøbervis med et lånetilsagn, så du er klar til at handle, når den rigtige bolig er der.

Totalkredit
Realkreditlån gennem Totalkredit sker i tæt samarbejde med din bankrådgiver.  Vi kender boligmarkedet og er veluddannet til at rådgive om de mange låneformer.
Kontakt til Totalkredit får du gennem os som bank. Totalkredit er et godt valg af kreditforening fordi:

  • Vi som lokal bank har lokalkendskabet
  • Vi gennemgår din økonomi
  • Vi kan give dig et fuldt økonomisk overblik
  • Vi har kort ekspeditionstid, fordi vi er til stede lokalt

Realkreditlån
Læs mere om dine lånemuligheder, når du skal købe bolig.