Køb af bolig

Fra drøm til virkelighed

Fra du har set dit drømmehus til skødet er underkskrevet og du står med nøglerne i hånden, er der mange ting der skal på plads.  At købe bolig, er en stor beslutning. Og vi ved alle, hvordan det er at stå overfor noget vi bare må eje og så ikke have råd til det.
Et godt sted at starte, hvis man ønsker at købe egen bolig er i Boligbogen – boligbogen giver et overblik over de forskellige områder man bør gennemtænke før papirerne på drømmehuset underskrives. Du kan hente boligbogen via link nederst på denne side.
Vi vil også rigtig gerne hjælpe dig med at beregne din boligøkonomi, uanset om du skal købe bolig for første gang, eller om der skal skiftes til en ny og anderledes bolig. Vi hjælper dig med at opfylde dine boligdrømme.

Kontakt din lokale rådgiver her

Boligkøberbevis

Ofte bliver de gode boliger solgt rigtig hurtigt. Hvis du vil have fat i en af dem, skal du handle hurtigt. Det er ærgerligt at komme for sent med et bud, hvis du først skal have regnet på tallene.
Går du i boligtanker, er det derfor altid en god idé at gå i banken, inden du begynder at lede. Vi regner økonomien igennem og giver et overslag over, hvad du har råd til at købe. Hvis der er fornuft i tingene, udsteder vi et Boligkøbervis med et lånetilsagn, så du er klar til at handle, når den rigtige bolig er der.

Totalkredit

Kreditforeningslån gennem Totalkredit sker i tæt samarbejde med din bankrådgiver.  Vi kender boligmarkedet og er veluddannet til at rådgive om de mange låneformer.
Kontakt til Totalkredit får du gennem os som bank, Totalkredit er et godt valg af kreditforening fordi:

  • Vi som lokal bank har lokalkendskabet
  • Vi gennemgår din økonomi
  • Vi kan give dig et fuldt økonomisk overblik
  • Vi har kort ekspeditionstid, fordi vi er til stede lokalt
  • Vi har gode rådgivningsværktøjer

Lav din egen boligberegning og læs meget mere om boligfinansiering gennem Totalkredit.

Ny- om- og tilbygning

Overvejer du at bygge nyt hus eller foretage en større renovering af dig gamle hus, er det altid en god ide, at tage en snak med din lokale bank.
Vi hjælper dig med finansieringen fra start til slut, således at du kan koncentrere dig om selve byggeriet.
Der findes mange muligheder til, hvordan et nybyggeri eller renovering skal finansieres. Aftal et møde med din lokale rådgiver og hør mere om dine muligheder.

Boligbogen – et opslagsværk
Uanset hvor du befinder dig i byggefasen, ved boligkøb eller lignende, dukker der ofte en række spørgsmål op.
I Boligbogen kan du finde svar på rigtig mange ting, og du er naturligvis altid velkommen til en snak hos din lokale rådgiver.

>> læs boligbogen her