Nye muligheder i VISA/Dankort

Når du fremover modtager et VISA/Dankort er det med den nye kontaktløs funktion tilknyttet.

Nemt og hurtigt for kunder og butikker ved små beløb
Med det nye kontaktløse Visa/Dankort vil du i fremtiden opleve, at du ikke bliver bedt om at stikke kortet i maskinen, når du skal bruge dit kort til køb under 200 kr. i butikker m.v. Du skal bare holde kortet henover maskinen i stedet for. Det tror vi de fleste vil opleve som en forbedring i forhold til den tid man bruger på at betale.

Grænsen er 200 kroner uden at skulle bruge pinkode
Når du handler for små beløb, bliver det som nævnt hurtigere at betale med de nye kontaktløse kort. Køber du for over 200 kroner, vil du blive bedt om trykke dine firecifrede pinkode.

Fortsat høj sikkerhed
Du skal ikke at være bekymret for sikkerheden i de nye kort. Kortet skal være helt tæt på maskinen for at virke. Du vil derfor aldrig komme til at opleve, at du pludselig betaler for andres køb, fordi du går forbi en maskine. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning vil du med jævne mellemrum blive bedt om at indtaste din pinkode ved små-køb.

Dit kort udskiftes automatisk ved udløb 
Alle kunder med VISA/Dankort i Nordfyns Bank vil løbende få udskiftet de gamle kort i takt med de udløber. Det sker på præcis samme måde, som du kender det fra tidligere.

Se denne film, og bliv klogere på det nye kontaktløse VISA/Dankort: