PensionDanmark bygger ny administrationsbygning til Nordfyns Bank

Når Nordfyns Bank i 2019 samler og flytter sin administrationsafdeling og datterselskabet, Nordfyns Finans, bliver det med PensionDanmark som investor og bygherre.

Banken er kommet i mål med en beliggenhed med høj synlighed, tæt på banegården, den kommende let-bane og det nye byområde på den lukkede Thomas B. Thriges Gade. Der bliver tale om en yderst moderne, fleksibel og bæredygtig ejendom.

”Med den aftale vi nu har indgået med PensionDanmark, har vi fremtidssikret Nordfyns Bank og sikret et godt fundament for den videre udvikling af banken. Flytningen af administrationen giver os endelig mulig-hed for dels at samle alle administrative funktioner under ét tag og dels tilbyde vores medarbejdere nogle up-to-date rammer at arbejde i. Det ligger også fast, at bankens datterselskab, Nordfyns Finans, flytter med, når den tid kommer. Sidst men ikke mindst giver disse ændringer mulighed for, at vi kan udbygge og udvikle vores bankfilial i Bogense og på Skibhusvej til glæde for områdernes mange nuværende og kom-mende kunder” siger adm. direktør i Nordfyns Bank Holger Bruun.


Holger Bruun, Adm. direktør

Fakta
Adresse: Dannebrogsgade 1, Odense C
Areal: 2.183 m2 kontor og 832 m2 kælder samt 45 P-pladser i terræn.

Kontaktpersoner:
Adm.direktør Holger Bruun, tlf. 59 48 93 33
Udviklingschef Michael Kjærgaard, tlf. 59 48 93 70