Påskekonkurrence med spændende præmier

Hvis du er frisk på en lille påskekonkurrence, så er det nu, du skal frem med blyanterne og papiret – og måske en saks. Vores lille påskekonkurrence starter tirsdag den 31. marts og løber t.o.m. fredag den 3. april kl. 12:00

Konkurrencebetingelserne er meget nemme:

  1. Alle børn der har tid og lyst til at lave en påsketegning/gækkebrev kan deltage. Det er IKKE en betingelse at man er kunde i Nordfyns Bank for at deltage.
  2. Når man har lavet sin tegning/gækkebrev får man en voksen til at hjælpe med at tage et billede og uploade billedet af tegningen/gækkebrevet som kommentar til begivenheden “Påskekonkurrence for børn” på bankens Facebookside.
  3. Man må uploade en tegning/gækkebrev hver dag i konkurrenceperioden (max. 4 i alt)
  4. Vi trækker lod om præmierne blandt ALLE de uploadede tegninger/gækkebreve. Sender man et hver dag, har man større chance for at vinde. Man kan dog max. vinde én gang.
  5. Man bestemmer selv, om man vil lave gækkebrev(e) eller påsketegning(er).

 

Præmierne er:

Vinderne får besked ved opslag på bankens Facebookside. Ved sin deltagelse giver man samtykke til at vindernavnet må blive opslået på bankens Facebookside m.v. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med, og vi ønsker Jer alle en rigtig god påske.

Hilsen
Påskeharen i Nordfyns Bank

PS: konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.