Erhverv styrkes

Nordfyns Bank mærker en stigende interesse fra små og mellemstore erhvervskunder.

Det er baggrunden for, at banken nu styrker erhvervsområdet med ansættelse af en erhvervschef, der i samarbejde med respektive filialer skal sikre fortsat dynamisk udvikling på erhvervsområdet. Til at varetage den opgave har banken udnævnt Kristian Larsen til erhvervschef. Kristian Larsen har med sin store erfaring på erhvervsområdet den profil, der kræves i det job. Kristian Larsen har siden 2006 stået i spidsen for opbygningen af bankens filial i Odense C. Filialen fungerer som regionens erhvervsfilial.

Ændringer og nye job i filialerne
Til at stå i spidsen for bankens filial på Skibhusvej er Torben Lervad Andersen udnævnt som filialdirektør. Torben Lervad Andersen har indtil nu fungeret som filialens erhvervskundechef.

Også i Middelfart er der sket en styrkelse på erhvervsområdet. Her har banken pr. 1. april 2016 ansat Morten Ellegaard Hansen som erhvervskundechef.

Med ovennævnte tiltag er Nordfyns Bank klar til at udvide sine aktiviteter på erhvervsområdet samtidig med en fortsat fokus på en god og solid rådgivning af bankens mange nuværende kunder – lokalt i bankens filialer.

Links:
ny erhvervskunde i Nordfyns Bank
bankens filialer