Nordfyns Bank nedsætter renten på Boliglån til køb af ejerbolig

Nordfyns Bank nedsætter nu renten på de såkaldte efterfinansieringslån, som nybagte boligejere typisk optager til at finansiere den del af boligkøbet, som ikke finansieres via realkredit og egenfinansiering.
Renten sænkes til intervallet 4,50% – 8,50%.

Noget for noget”
For at opnå den laveste sats kræver det, at man lægger så mange af sine bankforretninger som muligt hos os – det er et godt og sundt princip” siger administrerende direktør i Nordfyns Bank, Holger Bruun.
”Boligmarkedet er et af vores kerneområder, og det skal det blive ved med at være, og derfor ønsker vi at tilbyde markedskonforme tilbud til kunderne”

Et boligkøb handler om mere end rentesatser
Renterne er steget markant, og det gælder både på realkreditfinansieringen og på bankfinansieringen. På den anden side er lønningerne steget pænt og inflationen er normaliseret. Det har atter givet boligkøberne appetit på ejendomsmarkedet.

”De mange elementer der indgår i så stor en beslutning, som et ejendomskøb er, hjælper vi vores kunder med et solidt overblik over. Beslutningsgrundlaget skal være så godt som overhovedet muligt, når man kaster sig ind i boligmarkedet. Derudover er det vores mål at give vores kunder en meget hurtig tilbagemelding – det er også en del af forretningen” slutter Holger Bruun.

I forvejen tilbyder Nordfyns Bank en særdeles attraktiv og fleksibel boligkredit til de kunder, der har opsparet friværdi i enten ejerboligen eller fritidshuset.

Holger Bruun
Adm. direktør
59 48 93 33