Januar 2021

Store dele af Danmark forsat lukket ned

Er din virksomhed kommet i klemme eller er din vagtplan fra restauranten pludselig helt tom, så tag fat i os, så vi kan hjælpe dig videre. For de privatkunder, hvor ens arbejdsforhold er påvirket af covid-19, kan vi hjælpe med et lønforskud, udsættelse af afdrag på lån osv. Vores erhvervskunder tager vi en individuel snak med, så vi sammen kan få et overblik over kompensationsmuligheder m.v.

Vi vil gøre vores yderste for at hjælpe der, hvor det er muligt – tag fat i os, det er en god begyndelse.

Øvrige covid-19 foranstaltninger
Vi forsøger efter bedste evne at tage alle nødvendige forholdsregler, så vi bedst muligt kan bidrage til at få knækket smittetryks-kurven. 

Vores filialer er fortsat åbne for aftalte og absolut nødvendige kundemøder, og her sørger vi for både god afstand og god hygiejne med rig mulighed for at benytte håndsprit samt løbende desinfektion af møbler, håndtag m.v. Når du kommer til møde i banken skal du indtil videre have dit mundbind på indtil du har taget plads i mødelokalet. Har du aftalt et møde med os men ikke føler dig helt tryg, har vi selvfølgelig mulighed for at lave et videomøde med dig. Hvis du ikke har et aftalt møde og vi kan hjælpe dig med dine spørgsmål på telefon og mail, så brug den løsning indtil tingene normaliserer sig, så vi begrænser trafikken i vores filialer.

Når du bruger vores automater til at hæve eller indsætte kontanter, så kan du med fordel have en af de små håndsprit i lommen. Ellers er det vores opfordring, at man begrænser brugen af kontanter.

 

Aktionærmøder 2021

Vores aktionærmøder, der var planlagte til afholdelse i marts måned er desværre aflyste i år.
Lad os håbe, at tingene snart vender igen, så vi alle kan få en mere “normal” hverdag.