Sæt ind når du vil

– døgnet rundt alle ugens dage

Siden december måned har vi testet vores nye pengeautomater, som er opstillet i alle vores filialer. Og de fungerer rigtig godt.

Det nye ved automaterne er, at nu kan du også indbetale på din konto. Det er såre simpelt, og anvisningerne på automatens skærm vejleder dig.

Sedlerne skal ikke sorteres i størrelsesorden. De må ikke være foldede eller beskadiget, men bortset fra det, er automaterne rigtig effektive.

Du indsætter pengene på den konto, som hører til det kort, du har indsat i automaten. Har du brug for at indsætte pengene på en af dine konti, som du ikke har kort til, kan du nemt og hurtigt bagefter overføre i Mobilbanken eller Netbanken. Pengene er nemlig inde på din konto med det samme uden nogen form for forsinkelse.

Har du brug for hyppigt at indsætte på en konto, som du ikke har kort til, kan du få et kort til kontoen.

Vi ændrer åbningstiden i kasserne

Med de nye muligheder for både at hæve og indbetale i vores nye pengeautomater, indfører vi pr. 1. marts 2016 nye åbningstider for kasseekspeditioner i filialerne.

Færre og færre bruger kassen i filialerne og derfor vil disse fra den 1. marts 2016 være åbne i tidsrummet fra kl. 13:00 og indtil filialen lukker.