fbpx

bank@nordfynsbank.dk

+45 5948 9300

Digitale løsninger

NemID nøgleapp

NemID Nøgleapp – et digitalt supplement
Med NemID nøgleapp får du NemID direkte på din mobil og tablet. I stedet for at taste en kode fra nøglekortet skal du blot swipe i NemID-dialogboksen på din mobil, og du er logget på. Du kan anvende NemID nøgleapp alle de steder, du normalt bruger NemID – du kan logge på netbank og på offentlige og private hjemmesider og underskrive dokumenter med NemID. Nøgleappen er altså et digitalt supplement til dit nøglekort.
NemID nøgleapp giver samme sikkerhed som nøglekortet og fungerer med en firecifret kode eller fingeraftryksgenkendelse / Touch ID / Face ID.

Fordele ved NemID Nøgleappen:

  • Du godkender login og underskrift med NemID med et swipe i stedet for at indtaste en nøgle
  • Du løber aldrig tør for nøgler
  • Du har altid dit NemID ved hånden
  • Du kan bruge nøgleappen alle de steder, hvor du bruger dit nøglekortet
  • Du kan stadig bruge dit nøglekort, selvom du har nøgleappen
  • Den er gratis

Læs mere
Herunder kan du læse mere om NemID nøgleapp

Har du hentet NemID Nøgleapp?
Hent app’en til Apple eller Android herunder.

Identitetssikring

I løbet af 2021 og 2022 skal alle med NemID have MitID: hele Danmarks nye digitale ID. Du kan bruge MitID til det, som du plejer at bruge NemID til.
Digitale løsninger bliver erstattet af nye over tid – fordi de skal være sikre og følge med udviklingen. MitID lever op til de nyeste standarder for sikkerhed. Det betyder, at vi også i fremtiden kan færdes trygt på nettet.

Derfor skal du opdatere dine ID-oplysninger
NemID er i tidens løb blevet udstedt på forskellige måder. Det er ikke alle registreringer i NemID, der lever op til de krav, der gælder for MitID. Vi kan se, at det er tilfældet for dig.
Før du kan få MitID, skal du derfor opdatere dine ID-oplysninger i NemID for at bekræfte din identitet. Både NemID og MitID er ligesom dit pas og kørekort et bevis på, at du er den,
du er. Derfor er der strenge regler for, hvordan vi bedst beskytter dig, dit NemID og dit personlige MitID.

Sådan gør du – brug NemID nøgleapp
Opdatér dine ID-oplysninger nemt og hurtigt via NemID nøgleapp. Før du går i gang, skal du sørge for, at appen er opdateret til seneste version i App Store eller Google Play.

Sådan opdaterer du dine ID-oplysninger:
1. Åbn NemID nøgleapp
2. Tryk på ”opdater her”
3. Log ind med NemID
4. Scan dit pas med din smartphone. Vejledning fremgår i appen.

Du skal have et gyldigt dansk pas og en smartphone, der kan scanne chippen i dit pas. Det kan de fleste android-telefoner og iPhone-modellerne 7 og opefter. Har du ikke det, kan du se bort fra dette brev. Du vil senere modtage ny information om, hvad du i stedet skal gøre, når det bliver din tur til at få MitID.
Du kan bruge dit NemID og din nøgleapp helt, som du plejer, uanset om du opdaterer dine oplysninger eller ej. Har du allerede opdateret dine ID-oplysninger i NemID nøgleapp, kan du se bort fra dette brev.

Du får besked, når du skal have MitID
Når du har opdateret dine ID-oplysninger, er du klar til at få MitID. Du får automatisk besked, når du logger ind i din net- eller mobilbank – men først, når det er din tur. Vær opmærksom på, at der godt kan gå lidt tid.

Mere information
På www.borger.dk/ID kan du læse mere og finde svar på de fleste spørgsmål. Du kan også kontakte supporten, hvis du har brug for hjælp. Det gør du på tlf. 33 98 00 12 eller på mail:
idopdatering@digst.dk.