Mød Lene

Alder: 52 år
Antal år i banken: ca. ½ år
Jobfunktion: Privatrådgiver

Hvad bruger du din fritid på?
Min mand Finn og jeg er begge aktive golfspillere, så det meste af sommeren foregår på forskellige golfbaner rundt i Danmark. Sommerferien tilbringes gerne i skønne Danmark og helst på en af vores danske øer. Samsø er helt klart vores favorit ø.

I vinterperioden holdes formen vedlige i det lokale fitnesscenter og ellers med lange gåture, så vi holder kilometer i benene til den kommende golfsæson.
Derudover stiller vi os til rådighed med frivilligt arbejde i golfklubben, både på banen med ”havearbejde” men også med servering i caféen. Det er sjovt, og jeg møder mange mennesker.

Når der ikke er Corona tider, elsker vi at gå til diverse koncerter og arrangementer, som vinsmagning eller anden kulinarisk oplevelse samt mødes med gode venner til hyggelige middage og grill på terrassen.

Jeg har en uddannelse som certificerer mig til at give NADA-behandlinger (særligt godt mod stress og angst bl.a.), hvilket betyder, at jeg af og til har klienter, der kommer hjem til mig for behandling

Hvilke tre ord beskriver dig bedst:
Smilende, livsnyder og naturelsker

Hvad er det værste du ved?
At gøre rent og pudse vinduer! Så vi prioriterer vores frihed til at gøre lidt mere af de ting, vi synes er sjove og betaler os fra det. Det betyder også, at når jeg går hjem fredag eftermiddag, så kommer jeg hjem til et rent og velduftende hus og kan gå direkte til ”fredags baren”.

Hvad drømmer du om?
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at hive et halvt år ud af kalenderen og rejse rundt til nogle af de fantastiske steder i verden, som jeg endnu ikke har besøgt, hvilket er mange!
Og så som alle andre – at vinde den helt store gevinst i Lotto og opnå økonomisk frihed og fleksibilitet så bl.a. ovennævnte drøm kunne realiseres