UngBank

Lad os sammen hjælpe dig godt på vej


18 år – tillykke!

Når du fylder 18 år, åbnes der en masse nye døre, som du kan vælge at benytte dig af – og vi står klar til at hjælpe dig godt på vej. Hvad enten du skal have økonomisk rådgivning til at komme bedst igennem et studieforløb, til at købe bolig eller bil, udenlandsophold eller noget helt andet, så har vi altid tid i kalenderen til dig.

En god start er at få et OVERBLIK over dine penge. Altså, hvor mange penge tjener du fra fx et fritidsjob og fra SU, og hvilke faste udgifter har du. Det kan give dig et rigtig god overblik at lave et budget, hvor du skriver alle indtægter og udgifter ned. På den måde kan du nemt se, hvor mange penge du har til rådighed hver måned.

Som kunde i Nordfyns Bank bliver du tilknyttet en fast rådgiver, som du altid kan kontakte direkte. Sammen vil I gå din økonomi igennem og lægge en plan for fremtiden efter dine ønsker og behov. Vi hjælper selvfølgelig meget gerne med at lave et budget til dig, hvis du ønsker det.

Skal jeg have en OPSPARING?

Når du har styr på dine indtægter og udgifter, kan du se, om du har råd til at lave en opsparing. Det er selvfølgelig altid en god ide at have en opsparing, men vi ved godt, at økonomien kan være meget presset som studerende. Lidt har også ret, så hvis det kan hænge sammen, vil det være rigtig fint at sætte lidt penge til side hver måned. Det kan være en stor hjælp til dig selv, hvis du pludselig står med en uforudset regning.
Og husk – vil vil rigtig gerne hjælpe dig!

Jeg har brug for at LÅNE penge – hvad gør jeg?

Der kan være mange grunde til, at du får brug for at låne penge. Måske vil du gerne købe en bolig? Eller måske en bil? Eller måske vil du gerne studere i udlandet? Det er helt normalt at gøre sig disse tanker, og mange lever drømmen ud.
Når du låner penge i banken, er det vigtigste sådan set bare, at du kan betale dem tilbage igen. Dernæst findes der forskellige typer lån og afbetalingsordninger – nogle er dyrere end andre. Det er helt okay, hvis du synes, at det kan være en jungle at finde ud af. Vi hjælper dig!

FORSIKRINGER – skal jeg tænke på det?

Kender du det… Du skal afsted til studiet, til fest eller hjem til dine forældre. Du plejer at cykle. Det er nemt og billigt! Men pludselig en dag står din cykel ikke på sin plads.. Den er blevet stjålet!
I sådan en situation er det godt med en forsikring – altså inden din cykel bliver stjålet. Måske har du også prøvet at vælte en kop kaffe ned over din bærbare computer? Ja, så er det også godt med en forsikring.
Det behøver ikke at vælte dit budget at have en god forsikring.
Tjek derfor altid priser og dine muligheder – eller lad os gøre det sammen med dig.

Kontakt din lokale rådgiver her og du er godt i gang med at få et godt overblik over økonomien.