Selvbetjening

Selvbetjening

Netbank
Nordfyns Banks Netbank er et rigtig godt værktøj for dig, der vil have adgang til dine konti, depoter og betalingsaftaler døgnet rundt.

Med vores Netbank får det totale overblik, og du kan overføre penge, betale regninger, handle værdipapirer m.v. Du kan også oprette forskellige “alarmer”, der via SMS giver dig en kort besked når der eksempelvis går penge ind på din konto, oplyse dig om din saldo og så videre. Mulighederne er rigtig mange.

Netbank bestiller du direkte hos din filial.

Mobilbank 
Vores mobilbank er i princippet en mindre udgave af Netbanken. Du kan langt hen af vejen det samme i Mobilbanken som i Netbanken.

Hent app’en, følg vejledningen nedenfor, og du er hurtigt kørende.

apple    Hent Mobilbank til iPhone

androidHent til Mobilbank til Android

winp Hent Mobilbank til Windows phone

 

Sådan gør du for at få Mobilbanken op at køre:

1:
Download app’en (vælg model ovenfor)

2:
Når du har downloadet app’en, skal du tilmelde dig Mobilbanken i Nordfyns Banks Netbank. Det gør du ved at klikke på det midterste symbolet i øverste højre hjørne.  Her vælger du “Aftaler og Mobil” og “Mobilbank”. Når du er tilmeldt, får du en mobilkode, som du skal bruge, når du logger på.

3:
Åbn Mobilbanken på din telefon, og vælg en funktion, der kræver, at du skal logge ind – f.eks. “Konto”. Indtast dit bruger-id, som enten er dit NemID eller cpr-nummer, samt den mobilkode, du fik, da du tilmeldte dig i Netbanken.

Herefter er du kørende.