Betalingsløsninger

Professionelle betalingsløsninger gennem Nordfyns Bank

Nordfyns Bank samarbejder med betalingskoncernen Bambora Danmark A/S. Det betyder at vi kan tilbyde vores erhvervskunder fordelagtige kortaftaler både til butik og online – og det hele er med i pakken fra Bambora.

Hele din betalingsløsning ét sted gennem din bank – helt enkelt!
Nordfyns Banks samarbejde med Bambora betyder, at du som erhvervskunde tilbydes fordelagtige aftaler om indløsning af betalingskort til din forretning. Det gælder såvel din fysiske forretning og din eventuelle webshop.

Dit liv som erhvervsdrivende er bare endnu nemmere, når alt er samlet i én pakke. Når du har brug for at indgå aftale om betalingsløsninger, så kan du nu også få hjælp til det af din rådgiver. Det gælder uanset om du har behov for at tilbyde betaling på net, mobil eller butik. Din rådgiver hjælper dig til at komme i kontakt med Bambora, som tilbyder attraktive tilbud på indløsningsaftaler og betalingsterminaler.

Bambora tilbyder hele paletten af betalingsløsninger med salg og leje af betalingsterminaler, indløsning af betalingskort, integration til kasseløsninger, etablering af online kundeportal, hotline support m.v. Med andre ord alt hvad der skal til, for at du som erhvervsdrivende kan modtage betaling i butikker og på nettet. Bamboras løsninger dækker behovet for din forretning, uanset om du er en stor eller mindre erhvervsvirksomhed.

Bamboras løsninger understøtter naturligvis de mest anvendte betalingskort på det danske marked samt mobilbetalinger med vores wallet eller MobilePay.

Kontakt din rådgiver i Nordfyns Bank – vi hjælper dig videre.

________________________

Dine kunder forventer, at du kan modtage betaling via MobilePay

Følg linket HER og tilmeld dig MobilePay – herefter klarer vi resten.